Etixx bevestigt als supllier van de Halve Triatlon

26 juni 2018 18:57

Schepen van sport Jan Morbee was vandaag een gelukkig triatleet. Etixx sports Nutrition heeft nl toegezegd om als supplier van de Halve Triatlon van Knokke-Heist op te treden.

Stanny De Vleeschauwer verduidelijkt de samenwerking. Etixx sports Nutrition biedt triatleten een gezonde ondersteuning voor duurzame sportprestaties. Met de juiste eetgewoonten kun je sportprestaties verbeteren. Voor triatleten is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment in te nemen. Zo haal je het maximum uit je trainingen en zorg je ervoor dat je lichaam goed herstelt na een inspanning. Het complete Etixx sportvoedings- en supplementengamma ondersteunt je hierin perfect, om je optimaal bij te staan in het gebruik van de meest aangewezen sportvoeding ter bevordering van energieproductie, hydratatie, spieropbouw, recuperatie,… voor, tijdens en na de training en in de aanloop van de Halve Triatlon van Knokke-Heist. Elk product is ontwikkeld samen met de medische teams van topsporters en draagt het internationaal gekend ‘Informed Sport’ dopingvrije kwaliteitslabel.

Meer concrete info over de aard van de producten waarmee Etixx in de wedstrijd zal aanwezig zijn en waar en hoe deze zullen aangeboden worden, volgt in de briefing voor de deelnemers.

Klik op het logo om de website van onze nieuwe supplier te bezoeken.