Parcours

 • Zwemmen

  1,9 km zwemmen in de Damse Vaart.
  Start t.h.v. plankier 9 aan het Jaagpad. 1 ste keerpunt net voor de brug aan de ringweg. 2de keerpunt in de kaai t.h.v. de trap voor drogisterij Viaene (Kaai 22).

  Download hier het zwemparcours


 • Fietsen

  Een lokale ronde die 2 maal gereden worden, goed voor 72 km


  Jaagpad, parallelweg van de N253, Havenpolder, Boomgaardweg, Zuiddijk, Sint-Pietersstraat, Hoogstraat, Provinciale weg, Ringdijk-Zuid, Herenweg, Bosweg, Molenstraat, Cadzandseweg, Scheldestraat, Kanaalweg, Zwinstraat, Retranchementstraat, Hazegrasstraat, Kalvekeetdijk, Patrijzenstraat, Koekoekstraat, Sluisstraat, fietspad en pechstrook N49 naar de fietsondersteek van de Balkonrotonde.

  Via het fietspad van de Balkonrotonde naar de parallelweg van de N49 rijden. Vervolgens de parallelweg van de N49 volgen richting de Roden Ossenstraat.

  Bij de eerste doortocht de Rode Ossenstraat inrijden en éénmaal terug op de parallelweg van de N253 deze lus nog een keer afleggen.

  Een verbindingsstrook van 18 km naar de wisselzone in Heist


  Bij de 2de doortocht aan de Rode Ossenstraat, de tunnel van de N49 inrijden, Oude Heernisstraat, Oostkerkestraat, Sint-Jacobsstraat, Damse Vaart noord tot aan restaurant ‘t Siphon, fietspad langsheen het Leopoldkanaal, Koolkerksesteenweg, Westkapellesteenweg, Oostkerkestraat, Dorpsstraat, Waterstraat, Westkapellestraat, Krommedijk tot aan de Elizabetlaan.

  Parcours via STRAVA of GARMIN.

  Download hier het fietsparcours


 • Lopen

  Een verbindingsstrook van 1 km van in het fietsenpark via de Knokkestraat, door de voetgangerstunnel en door het Directeur generaal Willemspark naar de Zeedijk ter hoogte van watersportclub Anemos.

  Vervolgens 3 x onderstaand traject

  Wandelweg zuid van de Zeedijk in oostelijke richting tot net voor de Zandstraat. Wandelweg noord van de Zeedijk in westelijke richting tot aan het Evenementenstrand

  Parcours via STRAVA en GARMIN.

  Download hier het loopparcours.