Tickets Zwintriathlonbussen

Met de Zwintriathlonbus kunnen de toeschouwers de wedstrijd als bevoorrechte getuigen volgen zowel in Sluis als in Knokke. Hiervoor betaalt u slechts € 3,00.

De bussen vertrekken om 12 uur op de Elizabetlaan, oostelijk van Krommedijk tegenover de Anemonenlaan. In Sluis zijn er diverse vertrektijden. U kiest best voor een bepaalde bus i.f.v. de wave waarin de persoon voor wie u komt zwemt. Elke bus brengt de toeschouwers na hun bezoek aan Sluis naar de Balkonrotonde (Westkapelle) zodat men ook de fietsers in actie kan zien. De bussen hebben steeds de Elizabetlaan thv de Anemonenlaan als laatste halte.

  • Iemand die supportert voor een deelnemer uit wave 1, 2, 3, 4, 5 en 6 (start tussen 13.30 uur en 14 uur) kiest best voor Zwintriathlonbus 1. Deze bus vertrekt om 14.15 uur te Sluis en vertrekt om 15 uur aan de Balkonrotonde naar de aankomst met halte in de Elizabetlaan thv de Anemonenlaan.
  • Iemand die supportert voor een deelnemer uit wave 7 of volgende (start tussen 14.15 uur en 14.35 uur) kiest best voor Zwintriathlonbus 2. Deze bus vertrekt om 15 uur te Sluis en vertrekt om 15.45 uur aan de Balkonrotonde naar de aankomst met halte in de Elizabetlaan thv de Anemonenlaan.
Klik hier om tickets online te bestellen en aansluitend te betalen.