Parcours

 • 1 km zwemmen in de Damse Vaart

  Start t.h.v. plankier 10 aan het Jaagpad. 1ste keerpunt net voor de Parmabrug. 2de keerpunt in de kaai t.h.v. het einde van het ponton van de verhuurder van de waterfietsen.

  Download hier het zwemparcours

 • 45 km fietsen in de Nederlandse en Belgische polders

  Een parcours van 17 km in Nederland.
  St-Annastraat - Walplein - Hoogstraat - Provinciale weg - Ringdijk zuid, Herenweg, Bosweg, Molenstraat, Cadzandseweg, Scheldestraat, Kanaalweg, Zwinstraat, Retranchementstraat.
  Een parcours van 28 km in België.
  Retranchementstraat, de Vrede, Hazegrasstraat, Kalvekeetdijk, Patrijzenstraat, Koekoekstraat, Sluisstraat, fietspad en pechstrook Natiënlaan naar de fietsondersteek van de Balkonrotonde.
  Via het fietspad van de Balkonrotonde naar de Parallelweg van de N49 rijden. Vervolgens de parallelweg van de N49 richting de Roden Ossenstraat. Aan de Rode Ossenstraat, de tunnel onder de N49 inrijden, Oude Heernisstraat, Oostkerkestraat, Sint-Jacobsstraat, Damse Vaart noord tot aan restaurant ‘t Siphon, fietspad langsheen het Leopoldkanaal, Koolkerksesteenweg, Westkapellesteenweg, Oostkerkestraat, Dorpsstraat, Waterstraat, Westkapellestraat, Krommedijk tot aan de Elizabetlaan.

  Parcours via STRAVA of Garmin.

  Download hier het fietsparcours

 • 10 km lopen

  Het loopparcours bestaat uit een aanloopstrook van ongeveer 1 km tussen de wisselzone in de Elizabetlaan en de Zeedijk en een strook op de Zeedijk tussen de aankomstsite op het Evenementenstrand en de Zwaluwenlaan.

  Vanaf de wisselzone lopen de triatleten via het noordelijk voetpad van de Knokkestraat naar de voetgangerstunnel. Aan de andere kant van de voetgangerstunnel slaan ze direct rechts af en volgen ze het centraal pad doorheen het Directeur generaal Willemspark richting watersportclub Anemos.

  Vervolgens lopen de deelnemers op de Zeedijk aan de straatzijde naar het oostelijk keerpunt net voorbij de Zwaluwenlaan, keren ze terug en lopen ze aan de zeezijde naar het westelijk keerpunt t.h.v. het Evenementenstrand. Na het westelijk keerpunt lopen ze terug aan de straatzijde naar het oostelijk keerpunt net voorbij de Zwaluwenlaan om tot slot terug in westelijke richting aan de zeezijde te lopen om te finishen op het Evenementenstrand.

  Download hier het loopparcours

  Parcours via STRAVA of Garmin.