De 22ste editie van de Zwintriathlon was voorzien op woensdag 1 september 2021.

Met spijt in het hart hebben wij op 7 mei 2021 meegedeeld dat de COVID pandemie ons er echter toe dwingt om ook in 2021 de handdoek in de ring te gooien en het event te annuleren. Het organisatieteam kan zich hierdoor verder focussen op het runnen van het lokale vaccinatiecentrum. Het opdrijven van de vaccinatiesnelheid de komende weken en maanden is niet te combineren met de organisatie van grootschalige sportevenementen in de zomerperiode. Dergelijke organisaties vragen trouwens een langdurige en doorgedreven voorbereidingsperiode, wat gezien onze taak in het vaccinatiecentrum sinds begin februari niet mogelijk was.

In de week van 24 mei hebben alle ingeschreven deelnemers voor de editie 2021 een mail ontvangen waarin men tot 4 juni kan kiezen om deze deelname ofwel te annuleren en het inschrijvingsgeld terug te ontvangen of de inschrijving van 2021 over te zetten naar 2022.

Eens onze taak in het vaccinatiecentrum er op zit en deze pandemie hopelijk onder controle is, gaan we meer dan ooit vastberaden aan de slag om de 22ste editie op woensdag 7 september 2022 voor te bereiden.

Keep moving, keep strong, keep safe!