De 20ste editie van Generali Zwintriathlon gaat door op woensdag 5 september 2018.

De inschrijvingen voor de Generali Zwintriathlon starten op maandag 26 maart om 19.30 uur.

De inwoners van Knokke-Heist en Sluis moeten echter 26 maart niet afwachten. Zij kunnen vanaf 1 januari tot en met 10 maart genieten van een stress loze voorinschrijving. Inwoners van Knokke-Heist of Sluis die in het verleden reeds hebben deelgenomen aan de Zwintriathlon zullen op 1 januari een infomail ontvangen met alle informatie om in te schrijven.

Indien u als inwoner van Knokke-Heist of Sluis nog niet hebt deelgenomen of indien u bovenstaande infomail niet zou hebben ontvangen, klik dan hier om ons uw gegevens door te geven.

Oud-deelnemers die niet gedomicilieerd zijn in Knokke-Heist of Sluis zullen zich vanaf 20 februari kunnen kandidaat stellen. Zij zullen op maandag 19 februari een mail ontvangen met alle info i.v.m. de inschrijvingsprocedure. Personen niet-gedomicilieerd in Knokke-Heist of Sluis die voor de 1ste maal willen deelnemen of die geen infomail hebben ontvangen, klik dan hier om ons uw gegevens door te geven.

In de inschrijvingsprocedure is een verplichte automatische betaling voorzien. Het is dus niet nodig om apart geld over te schrijven!

Triagroet!

Het Zwintriathlon-team